伊莉討論區

標題: 林心如霍建華酒店蜜會斷正 索性自我引爆 [打印本頁]

作者: rousseau73    時間: 2016-5-25 12:03 AM     標題: 林心如霍建華酒店蜜會斷正 索性自我引爆

在微博宣佈戀情嘅心如同霍建華,雖然呢件事只係發生咗幾日,不過已經有傳明年會喺夏威夷結婚,加上心如又承認男友會喺台灣物色新居,似乎佢哋對呢段感情好認真!

查實心如在公開嘅前夕,即係上周三(18日)飛咗去青島探望男友兼商議公佈戀情,不過原來喺心如到達青島嘅時候,已經有大陸傳媒影到佢喺機場現身,只不過當時冇為意心如去搵男友,直到佢哋公開咗先醒覺,據講當時心如戴上口罩兼戴帽,全程極為低調,之後揸車去咗男友入住嘅酒店,仲邊行邊玩電話,等男友收工返酒店先談情。

心得:實在聰明,既然避不了,不如先揭底牌,使其他人不能獲利!

[attach]114423581[/attach][attach]114423582[/attach][attach]114423583[/attach][attach]114423584[/attach][attach]114423585[/attach][attach]114423586[/attach][attach]114423587[/attach][attach]114423588[/attach]

作者: qumanquman    時間: 2016-5-25 06:31 AM

作者: zogol    時間: 2016-5-25 09:24 AM

這種事兩個人都開心就好了。
作者: gs123    時間: 2016-5-25 09:31 AM

作者: yifei0918    時間: 2016-5-25 10:25 AM

可以大方在一起是一件好事阿
作者: iisguagua    時間: 2016-5-25 05:37 PM

這招也算是聰明啦, 省得被亂傳...
作者: a5720104    時間: 2016-5-29 12:13 PM

原來早就被發現了
他們才搶在媒體前說出來
免得受到更大的影響
作者: 陳奎德    時間: 2016-5-29 02:13 PM

這次是真的了吧?林心如到底是跟誰?還是祝福一下
作者: tenshoufly    時間: 2016-5-29 02:21 PM

老女人一個只能在大陸炒新聞
作者: 黑黑帝斯    時間: 2016-5-29 05:17 PM

最重要是兩個人都HAPPY,不用太在意

歡迎光臨 伊莉討論區 (http://www.blog.eyny.com/) Powered by Discuz!