伊莉討論區

標題: 試過方知"腸"毒之 – JPS In Wall紅腸電源線 [打印本頁]

作者: tuntc    時間: 2014-7-22 10:49 PM     標題: 試過方知"腸"毒之 – JPS In Wall紅腸電源線

[attach]102629602[/attach]
一直以來, 76好多師兄都已經過到呢條紅腸無數咁多次, 加屎, 加銅, 直出, 冰鮮, 咩都玩過哂, 去到呢度小瑟先學人走去玩腸, 其實的確都幾背, 不過的而且確, 呢條紅腸係一條愛恨分明, 將你家中的電源以最直接同最原汁原味的傳送到你的器材上, 小瑟冇再將紅腸插在其他地方, 因為一經插上, 其實都幾唔願轉位(懶你就懶啦~~@@"), 另外小瑟成日覺得, 一條有質素既線材, 最大反應的就一定係放係前級上, 而紅腸插入之後, 小瑟亦都非常滿意其效果, 雖然講真的, 紅腸絕對未算係大家所說得咁誇張既神線一條, 但以小瑟呢條夾左NEOTECH UPOCC單晶銅 24K 鍍金頭及經過CRYO泠涷處理頭尾的紅腸索價HKD$2540來講, 絕對對得住其身價有餘啦!!!!

作者: kelly19830832    時間: 2014-7-23 10:18 AM

看樣子一定很高級 而且又貴松松八
作者: willy4531    時間: 2014-7-28 08:04 PM

作者: sachiel_chung    時間: 2014-7-29 05:38 PM

樓主是轉貼吧,注明出處會比較好
作者: QQ123321QQ    時間: 2014-8-6 12:02 AM

1次側電源不夠純淨 百萬線才也枉然.....
作者: kbs0328    時間: 2015-3-30 03:38 PM

感覺很貴的線材,但上述的內容難不懂 台語嗎??

歡迎光臨 伊莉討論區 (http://www.blog.eyny.com/) Powered by Discuz!